1982. január 16.-án megalakul Magyarország első magántulajdonú társas vállalkozása a Calor-Signál GMK, a Calor-Sigma Kft. jogelődje. Kezdetben épületgépészeti automatikák gyártásával, szerelésével foglalkoztunk, majd az 1997. évi müncheni vásáron szerzett tapasztalatok alapján elkezdtük az alumínium nyílászárók gyártását és szerelését. Ehhez a tevékenységhez kialakítottuk a szükséges gépparkot, majd a Henkel cég alumínium felületkezeléséhez szükséges technológiájának alkalmazásával komplett üzemet hoztunk létre.

A vegyi technológiára kialakított felületkezelő és porfestő üzemünk lehetővé tette a kiváló minőségű nyílászárók gyártását. Ennek eredményeképpen a hazai megrendelők mellett ausztriai és szlovákiai megrendeléseink is szaporodtak. Időközben kapcsolatot teremtettünk Európa legnagyobb magántulajdonú alumínium profilgyártójával az Alumil céggel. Termelésünk évről-évre fokozódott, Győr városán kívül, Budapestről, Sopronból, Kaposvárról és Nagykanizsáról is egyre több megrendelést kaptunk.

​Felületkezelő és Porfestő Üzem

​A felületkezelés kezdete

​A felületkezelés kezdete

A hazai piac mellett termékeink megtalálhatók Ausztriában, Belgiumban, Svájcban, Angliában, de végeztünk porfestést amerikai megrendelésre is. 2005-ben kaptuk meg azt a Presztízs díjat, mely először került kiadásra. Az Alumil profilgyártó céggel kialakított kapcsolatunk előbb alapanyag vásárlásra irányult, majd 2013-tól az Alumillal kötött szerződés alapján az általa gyártott profilok kizárólagos forgalmazója lettünk. 

​A felületkezelés vége

​A felületkezelés vége

 

A hazai piac kiszolgálására külön raktárat létesítettünk, melynek feltöltése a gyárból közvetlenül történik.

Raktárunkban hőhidas és hőszigetelt profilok mellett függönyfalak gyártásához valamint belső válaszfalak kialakításához felhasználható profilokkal is rendelkezünk.

Raktárunkból hazai és külföldi megrendelőket is kiszolgálunk.

 

Profil és alkatrészraktárunk

Profil és alkatrészraktárunk